Over Hera Advies Centrum

De specialist in verzekeren, in en rondom het huis. Hera Advies Centrum is meer dan een adviseur en serviceprovider. Niet alleen beheren en adviseren wij schade- en levensverzekeringen, ook andere producten en diensten in- om de woning worden aangeboden. Denk daarbij onder andere aan energie, verduurzaming en internet waardoor Hera Advies Centrum klanten volledig ontzorgt in het “Ecosysteem Wonen”.

Missie

Hera Advies Centrum ontzorgt particulieren met een volledig pakket aan diensten in- en om de woning. Daarnaast ondersteunen en ontzorgen wij adviseurs op het gebied van verzekeringen en beheer van de portefeuille.

Visie

Op een vernieuwende manier brengt Hera Advies Centrum diverse producten en diensten samen onder één dak. Door onze aanpak zijn wij in staat klanten volledig te ontzorgen en dragen we ook bij aan een betere samenleving. Wij bieden niet alleen kwalitatief uitstekende dienstverlening, maar ook simpele en solide producten. Met onze diensten en producten streven wij er naar de meest klantgerichte organisatie in Nederland te worden.

Ons doel is om de klant te ontzorgen in het domein wonen.

Ecosysteem Wonen

Bij Hera Advies is het “Ecosysteem Wonen” ons uitgangspunt. In het “Ecosysteem Wonen” valt alles rondom het begrip wonen samen. Denk hierbij aan verzekeringen zoals opstal en inboedel. Maar ook de auto, aansprakelijkheids-, reis- en alle andere particuliere verzekeringen worden door Hera Advies Centrum aangeboden. Maar, Hera Advies Centrum biedt meer dan alleen verzekeringen. Zo adviseren wij u ook het gebied van verduurzamen, nieuwe energieleveranciers, beveiligingssystemen of overlijdensrisico.

Wij hebben de expertise om u bij elk van dit soort vraagstukken het werk uit handen te nemen. Door het aanbieden van complete aanpak en service, gebaseerd op het “Ecosysteem Wonen”, onderscheiden wij ons zelf in de markt.

Hera Advies Centrum, Ecosysteem wonen

Doelen Hera Advies Centrum

Onze medewerkers leggen de lat hoog en willen alleen het beste voor onze klanten, het ontzorgen van verzekering- en hypotheekadviseurs met als doel ‘financiële vrijheid’. Bij Hera Advies Centrum zijn wij constant bezig onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hera Advies Centrum streeft ernaar om voortdurend de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Werkwijze

Of u nu adviseur of eindklant bent; wij denken met u mee. Bij Hera Advies Centrum werken wij snel, simpel, solide en transparant, de kernwoorden van Hera Advies Centrum.

Hera Life B.V.

Hera Life is het volmachtkantoor dat verbonden is aan Hera Advies Centrum. Een gevolmachtigde werkt namens of zoals een verzekeraar en neemt diens werkzaamheden (grotendeels) over. De samenwerking tussen Hera Advies Centrum en Hera Life is een zogenoemde ongebonden samenwerking. Dat houdt in dat Hera Advies Centrum niet gebonden is om verzekeringen af te sluiten bij Hera Life en een eigen keuze kan maken om een andere verzekeraar te benaderen.

Wel zijn er voordelen aan verbonden om de verzekeringen bij Hera Life af te sluiten. Hierbij kunt u denken aan een snellere acceptatie, polisopmaak en schadebehandeling. Dit doordat wij op deze manier alles in ‘eigen huis’ kunnen verzorgen.