Inboedel

Met een goede inboedelverzekering dekt u schade aan uw inboedel af, die is ontstaan door diefstal, brand en storm. Het is daarom verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten bij het kopen van een woning, bij een verhuizing of wanneer u uw inboedel aanzienlijk uitbreidt. De inboedelverzekering is geen verplichting, maar wel verstandig.

Mogelijkheid om aanvullend mee te verzekeren:

Buitenshuisdekking

De buitenhuisverzekering is iets voor u als u vaak zaken als een mobiele telefoon, laptop, tablet of andere elektronica mee naar buiten neemt. Deze buitenhuisverzekering is een aanvulling op de inboedelverzekering.

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u dure spullen zoals kunst, antiek of dure sieraden? Dan is een kostbaarhedenverzekering misschien een slimme keuze. Deze verzekering is een aanvulling op uw inboedelverzekering, dat vaak maar tot een bepaald bedrag uw kostbaarheden in huis dekt. Met deze kostbaarhedenverzekering voorkomt u, dat u onderverzekerd bent. Neem contact op met Hera Advies Centrum voor een passend advies.

Electronica

Een telefoon of laptop laten vallen of er water op morsen? Schade aan mobiele apparaten kan eenvoudig ontstaan en valt vaak niet onder uw inboedelverzekering. Daarom is een mobiele elektronica dekking verzekering een passende aanvulling op uw inboedelverzekering. Het verzekert de elektronica van het gehele gezin.

Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering zijn de spullen in uw huur- of koopwoning verzekerd tegen schade door o.a. brand, storm, neerslag, lekkage, vandalisme en diefstal. Uw inboedel verzekeren kan met een van de twee dekkingen: Inboedel extra uitgebreid en alle gevaren.

Schade aan uw inboedel door o.a. brand, storm en diefstal vergoed.

Standaard geen eigen risico.

Direct hulp bij schade.

Kostbaarhedenverzekering

Uw kostbaarheden op maat verzekerd. Met een kostbaarhedenverzekering verzekert u uw waardevolle spullen zoals sieraden, laptops en muziekinstrumenten met een wereldwijde dekking tegen beschadiging, diefstal en verlies. De kostbaarhedenverzekering is maatwerk en daarom alleen af te sluiten in combinatie met een inboedelverzekering. ……………………

Gedekt tegen beschadiging, diefstal en verlies.

Uw kostbaarheden overal ter wereld verzekerd.

Een complete dekking tegen een scherpe premie.

Vragen over uw inboedelverzekering?

Mail verzekeringen@hera-ac.nl of bel voor een persoonlijk advies 070-8700061.