Hera Zelfverzekerd offerte aanvragen

  Met Hera Zelfverzekerd ben je als zelfstandig ondernemer verzekerd als je door een lichamelijke aandoening meer dan 12 maanden niet meer:

  • kan zien, horen of spreken
  • mobiel bent
  • je armen of handen kan gebruiken

  Hera Zelfverzekerd geeft je financiële ondersteuning in de vorm van een éénmalige uitkering tussen de € 35.000 en € 200.000. Dit bedrag kies je zelf en is belastingvrij. Dit kun je gebruiken om je werk en leven opnieuw in te richten. [tooltips "Je kan alleen een aanvraag indienen als de verzekerde als ondernemer in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Nederland is ingeschreven als eenmanszaak, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap of maatschap."]

  Wil jij vooraf de premie uitrekenen klik dan op onderstaande link:

  Bereken je premie (*)


  (*) De premie is indicatief. Deze premie kan licht afwijken van de premie in de offerte die je ontvangt na het invullen van alle gegevens.

  Gegevens verzekerde





















  Geslacht
  MV

  Is de rechtsvorm van de onderneming een eenmanszaak, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap of maatschap?
  JANEE

  Je kan alleen een aanvraag indienen als de verzekerde als ondernemer is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel als eenmanszaak, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap of maatschap.


  * Belangrijke datums lees je op je polisblad dat je ontvangt als wij je geaccepteerd hebben. Dat zijn onder andere: • De startdatum van je eerste contract: Dit is de eerste van de maand volgend op het moment waarop wij je accepteren voor de verzekering. • Jaarlijks doen wij je een voorstel voor een nieuw contract tot uiterlijk de einddatum maximaal verzekerde periode. Dit is de startdatum van je eerste contract plus de gekozen verzekerde periode. Tot deze datum kan je maximaal verzekerd zijn. • Wij laten je minimaal 2 maanden voor de vervaldatum van het contract weten wat je maandpremie en polisvoorwaarden worden van je nieuwe contract.